2010-11-01 16:17:49• hírek • Szatmár.ro

Megújult a Netmusic hangszerbolt

A már megszokott minőséggel, óriási kínálattal és  egy jóval nagyobb bemutatóteremben várja a hangszerek szerelmeseit a Netmusic, a szatmárnémeti Dana Komplex I. emeletén.

November 3-tól a Netmusic hangszerbolt új bemutatóterme minőségi hangszerek és kiegészítők széles választékával várja Szatmárnémeti és vonzáskörzetének zenekedvelő lakosságát, a tanulótól a professzionális szintig. A bolt olyan márkákat kínál, mint a Dynacord, Electrovoice, Yamaha, Shure, Roland, Boss és még sorolhatnánk.

Itt mindenki megtalálja a számára megfelelő hangszert és hangszer kiegészítőt. Komoly választékot nyújtanak gitárokból és a hozzátartozó kiegészítőkből: elektromos, elektro-akusztikus, akusztikus és klasszikus minőségi gitárokból válogathatnak az érdeklődők.

Gitárokon kívül fúvóshangszerek - trombita, szaxofon, klarinét - széles spektruma is megtalálható, és a bolt többféle ütőshangszert és kiegészítőt kínál. Különböző színben és méretben forgalmaznak harmonikát, valamint különféle billentyűs hangszereket, mint például szintetizátorokat és digitális zongorát.  Kínálatukban továbbá megtalálhatóak a különböző hangtechnikai és stúdió eszközök is: erősítők, keverő erősítők, DJ felszerelések, húrok, hangolók, mikrofonok, és hangszerállványok.



November 10-től startolt hivatalosan a Netmusic hangszerbolt webáruháza - a www.netmusic.ro - , melynek első ötven kliense ajándékokban és nagy leárazásokban részesül.

A Netmusic hangszerbolt hétköznaponként 9 és 20 óra között várja vendégeit, valamint  az érdeklődők rendelkezésére áll szombaton és vasárnap is, 10 és 15 óra között.







Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: